• 36615
    son 6 aydır ne oynadığı belli olan takım. 4 2 3 1 dizilişi var o ortadaki 2-3 pozisyon olarak arada farklı yerleşiyor lakin genel olan bu. veeee biz bu kadar alışık olduğumuz oyunu bile oynamakta inanılmaz zorlanıyoruz. bunu bile bile bu takımın sistem değişikliğine gitmesini istiyenler var. hem de 4lunun belli bir varyasyonu değil de 3lu 5 li dizilişlerden bahsediliyor. akıl tutulması. hadi cm de oluyordu da fm de bile artık olmuyor öyle cat diye formasyon değişikliği... bunun planı önceden yapılır. transferlerin, hatta teknik ekibe ekleyecegin hocan bile sezon sonu belli olur. tüm yazı yeni sisteme çalışır geçirirsin, işte o zaman 3lu ya da 5 li oynamaya alışırsın. bu şekilde hiç calismadan, hazırlık maçı yaomadan, hadi 3 lu 4lu 8li falan ıslak rüyalarda belllki olur.

    bu takımin kendini kurtaracağı yegane oyun ilk seneki oyundur. topu karşıya verip, kompakt durup, sonlandıracak atağı yapacaksin. kaosu yönetip o sırada takımı başka dizilişe veya mevcut dizilişi geliştirmeye antrenman ile hazırlarsin.

    maalesef hem idari hem de teknik olarak çok yanlış adımlar atıldı. 4 sene üst üste rekorunun kirilacagi hayalleri kurarken bu sene ilk 2 de bir şekilde olmalıyız moduna geçtim.

    umarim sene sonu bu girdiyi çıktı alıp bir güzel yerim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın