• 36596
    kaan ayhan: daha 3 ay önce milli takımda sağ stoperde çok iyi maçlar çıkardı. sassuolo'da da sağ stoper oynuyordu. bu bölge için gayet yeterli bir isim.

    victor nelsson: süpürücü. açık alanda oynamayı ve oyun kurmayı sevmiyor. sezgileri, kafa topu, pozisyon alması güçlü. 3'lü defansın göbeği için biçilmiş kaftan.

    davinson sanchez: hızlı, güçlü, ayağı temiz, kafa topu iyi, ileri çıkmayı seviyor. sağ stoper için en iyilerden.

    abdülkerim bardakcı: hızlı değil, ileri çıkmayı seviyor, ayağı iyi. zaman zaman sol bek oynayacak meziyetleri vardı. kağıt üstünde uygun ama geçen sezonun ikinci yarısından bu yana düşüşte, toparlanması lazım.

    metehan baltacı: hızlı, kafa topu var, ayağı fena değil, fiziği iyi. sağ stoper için iyi bir yedek.

    ısmaıl jakobs: hızlı, güçlü, kafa topu var. 3'lü oynayan takımların neredeyse hepsi bir stoperi bekten devşiriyor. jakobs bu görev için çok uygun, burada kullanılabilir.

    berkan kutlu: sol bek ve sol stoper oynadı. gerektiğinde sol stoperde kullanılabilir, yanında iki savunmacı ile oynayacağı için ikili stoperden daha verimli olacaktır.

    bu bölge ile ilgili arzum, iyi bir sol stoper alınmasıydı. gelir mi bilmem. fakat takımı bölgesel olarak değerlendirdiğimizde, forvet hattından sonra en kaliteli bölgemiz stoper mevkimiz. göründüğü üzere rotasyon için burada kullanılabilecek yeterince ismimiz de var. bu sebeple bu bölgede 3'lü oynamak bana çok mantıklı geliyor. yine 3 tutucu ile, yediğimiz saçma kontraları yeme ihtimalimiz düşüyor*. bunun yanında takımın genel güç eksikliğini, +1 stoper ile toparlamış oluyoruz. sadece sol stoper benim için soru işareti, lakin burada jakobs'tan umutluyum.

    mevcut kadro yapısına bakıldığında, 3'lü defans bizim için en doğrusu görünüyor. ha, 4-2-3-1 üzerine bütün planlarını yapan ama sezon başlarken kanatsız kalan okan buruk bu değişimi yapar mı bilmiyorum. bu planlama sezon başında yapılmalıydı, neyse burada o konuya girmeyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın