resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 13734
    tam sınıf atlıyor derken aşama aşama bir dünya inciri hiç etmiş postmodern abdullah avcı.

    kovulduğu gün sene başında kanat rotasyonunu sayıp ‘oğuz aydın a gerek yok’ ile ‘bize orta saha lazım değil, 12 kişi mi oynayacağız’ açıklamalarını çerçeve yaptırıp evine göndereceğim. uyguladığı oyuncu mobbingleri de cabası. çok değil 5lik yediği veya 11 tane young boys un kendisine tasma takıp 90 metre dolaştırdığı gün vedalaşılıp fatih terim gelseydi bugün elinde kana susamış zaha, kerem ile barış, yunus kanatları; arkada ne yaptığını bilen kaan-torreira-sara üçlüsü(okan bey in mümkün mertebe bu 3lüyü sıf egosundan kullanmayacağını düşünüyorum) olacaktı. gardi ve ‘postmodern jon snow’ yine osimhen çekip getirirdi hocanın eline merak etmeyin.

    edit: bu bir fatih terim övgüsü değil; oyuncu alamıyorsan hocayı değiştir entry sidir. sözüm ona, o sevmediğiniz fatih terim, oliveira nın da ya suyunu çıkartır çorba yapar ya da mobbing nasıl yapılır öğretirdi okan bey e alem-i ibret için. beceriksiz yönetim ve hocayla hepsinden olduk sanırım.
    ha şimdi ne oldu, osimhen aldıkları halde önce okan bey, sonra dursun özbek avaresi sezonu tamamlayamadan gidecekler ki bir daha gelmeye yüzleri olmasın. bir yandan da iyi oldu, garip duygular içerisindeyim.
    edit 2: millet aç susuz transferin son saatlerini beklerken hocamız venedik te sevgilisi ile nezih bir yemekteymiş, hadiseye ve makus talihimize bak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın