resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 10793
    etrafına o kadar niteliksiz, öylesine nefret paratoneri olabilecek şahıslar doldurmuş ki kendisine yönelmesi gereken küfür ve hakaretler diğerlerine pay edildiği için hakettiğini alamıyor.
    galatasaray'la ilgisi olmasından nefret ettiğim, utandığım kişi.
    cenk ergün'ü almış yanına, ibrahim hatipoğlu'nu almış yanına tabii ki edilecek küfür kıyamet bölünüyor. haksızlık edilmesin kendisine, o hakaretlerin tamamı kendisine edilmeli. erden timur'un ve fatih terim'in hemen yol verdiği cenk ergün'ün yediği her halt kendisine yazar. cenk ergün ısrarı yanlışı/hatası değil, suç ortaklığıdır.
    erden timur'dan boşalan göreve pay ettiği ibrahim hatipoğlu da kendisine edilecek küfür ve hakaretlere siper olacak kadar niteliksiz bir yönetici.
    (bkz: ibrahim hatipoğlu/#4025134)
    son dönemde okan buruk da kendisine siper oluyor nedense. tam yönetime sövülecek okan hoca öyle bir saçmalığa imza atıyor ki ağız dolusu saydıramıyorum dursun ve avanelerine.
    kanat oyuncusu sayısında yaptığı küstahlık, orta sahaya takviye konusunda 12 kişi mi oynayacağız küstahlığı, oyunculara yönelik mobbingde yönetimin maşalığına soyunmak gibi sevgi/saygı kırıcı davranışlarıyla üzmüş ve dursun'un yönetimine siper olmuştur hocamız.
    dursun tarafından ilk silkelenen olduğunda anlayacak tabii hatasını.
    yetmiyor ihanetiyle kulüpten ayrılan erden timur da kendisine kalkan oluyor. fiyaskonun çok daha derininde geçen yaz transfer dönemine ait tek olumlu gelişmeye önayak olup 1 gün de olsa dursun ve avanelerine yönelik sövgüye engel olmuştur. hatta nerdeyse çoğu kişi sövgülerini geri çekecekti osimhen transferiyle ki dursun kendisine yakışanı yapıp son gece her şeyi batırana kadar.

    ha benim bugüne yani avrupa ligine transfer yetişeceğine dair hiç umudum yoktu. dursun ve saz ekibinin avrupa umrunda değil bunu biliyorum. koç'tan hiç farkı yok, yerel ligde başarılı olsa ona yeter. lig için de önünde hala süre var; ismail jakobs gibi, jelert gibi birkaç daha enteresan maliyetli transfer yaparlar. florya'dan da vurabilirlerse ne ala, yoksa zaten yine bir ibra krizi kapıda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın