resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 13711
    şu güne kadar hep savundum, destek oldum ama artık yeter.

    sayın hocam, hermoso geliyordu aksilik oldu gelmedi. senin bu transferden haberin vardı değil mi? transfer neden yapılır? eksik br mevkiyi toparlamak için. madem bizim sol stoperimizde eksik vardı, hermoso'ya gittin alamadın. neden başka kimseye gidilmedi? dünyadaki tek sol stoper hermoso mu, yoksa menajerlerin önerdiği tek sol stoper mi hermoso? sayın hocam, bu transfer toplantılarında liste yapmadınız mı? hani listenin ikinci, üçüncü, dördüncü, yirmi beşinci sırasındaki ismi?

    goretzka, mctominnay, rabiot derken alamayacağımız orta sahaların peşinde 3 ayı devirdik. sevgili hocam binlerce profesyonel futbolcu içinden bize uygun tek orta saha bunlar mıydı? sana orta saha transferi sorulduğunda 12 kişiyle mi oynayacağız dedin, dalga geçtin. peki neden biz son günün son saatlerine kadar rabiot peşinde koştuk? allah aşkına hocam yok muydu kalburüstü bir avrupa takımından alabileceğimiz bir adet işimize yarar orta saha?

    takım yaz boyunca 4-2-3-1 çalıştı. eylül ayına geldik, bir baktık takımda kanat kalmamış. hocam, güzünü seveyim bu nasıl plansızlıktır? bu kanatlar senden habersiz mi satıldı? sana kanat alacağız denildi ve alınmadı mı? yoksa her şeyden haberin var mıydı? nedir hocam bu işin aslı? kusura bakma hocam ama senin önce galatasaray'ın çıkarlarını düşünmen gerekiyor, yönetimin değil.

    maalesef hocam, makamına büyük saygım var ve asla saygıda kusur etmeyeceğim.bizimle devam ettiğin sürece de seni desteklerim. ama bu sene başarısızlık halinde maalesef ki senle yolların ayrılmasını isterim. çünkü gelinen durumda en az yönetim kadar, sen de sorumlusun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın