• 36568
    kalecisi kulübün efsanesi olsa da artık 38 yaşında ve güven vermiyor.

    sağ bekinde jelert dışında 1 tane alternatif yok. (barış demeyin çünkü artık kanat oyuncusu yok, kaan demeyin en kötü performansları sağ bekte, hücuma çıkmaktan bile aciz bir fiziksel durumu var.)

    sol bekinde sakatlığa eğilimi olan, özel hayatındaki sorunları nedeniyle önceki takımında kadro dışı kalan yetenek düzeyi de tartışmalı jacobs var. ayrıca 1 tane bile alternatifi yok.

    stoperleri sakatlığa meyilli olan sanchez haricinde epey formsuz ve hantal.

    gabriel sara iyi bir oyuncu olsa da torreira'nın partneri olabilecek fizik ve defansif meziyetleri yok.

    2 kanadında da güvenebileceğin en az 3-4 oyuncu olması gerekirken sadece barış alper var.

    37 yaşındaki mertens haricinde 10 numarada 1 tane alternatifin yok. hadi diyelim sara oynayacak orta saha kimi oynatacaksın? ayakta bile sağlam duramayan kerem demirbay'ı mı?

    en az 45-50 maç oynayacağın sezonda kadron birçok mevkide delik deşik ve bu transfer döneminde sadece bonservise 30-35 milyon euro harcadın. kerem aktürkoğlu'nu sattın onun parasını oliveira'nın sözleşme feshine ve kadronda olmayan zaha'nın 1 yıllık maaşına verdin.

    burada okan hoca'yı da sorumlu tutuyorum. yönetime her açıklamasında çanak tuttu. en azından ortada durabilirdi. istediği oyuncular profil olarak tamamen birbirinden zıttı. takım 6 numara diye bağırıyorken young boys maçındaki rezillikten sonra "12 kişi mi oynayacağız bu takımın orta sahaya ihtiyacı yok dedi." yönetimin kazdığı kuyuya kendisi de düştü zorlu bir süreç bizi bekliyor, umarım her şey güzel olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın