resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 13707
    10 tane de transfer yapılsa oyununun değişmeyeceği, ilerlemeyeceği belliydi, aslında 3 senedir bu takım benzer sıkıntılar yaşıyor ama ısrarla görmek istemedi, avrupa'da hep benzer golü yedik çünkü deli gibi önde basıyorduk, arkaya atılan topla karşı karşıya kalan rakiplerin şutlarında yedik golleri, bayern de aynı golü attı zalgiris de hoca görmek istemedi, görmek istemedikçe ilk önce prag turu, sonra fenerbahçe şampiyonluk maçı, beşiktaş süper kupa maçı ve en son y.boys rezilliği yaşandı.

    hoca iki bölgeye transfer istedi, sağ bek ve orta saha, bu iki bölgeye galatasaray tarihinin en pahalı transferi ve sağ bek için süper ligde ödenen en büyük para bağlandı. oyunumuz hiç ilerlemedi, ilerlemedi çünkü bizim oyuncularla ilgili hiçbir sıkıntımız yoktu, hoca da bir şekilde anladı sıkıntının oyunda olduğunu da geç oldu, geç oldu da biz arada hem prestij kaybettik hem tinercilerin kafasını çektik hem fenerbahçelilerin kendilerince mal söylemlerine katlanmak zorunda kaldık.

    hadi oyun sıkılı dedi, gördü de takımdaki bütün oyuncularla kavga edip hepsini tek tek yollamaya çalıştı, yolladı da şimdi takımda kanat yok. kendi oyununu oynamak istese kanat yok, oyunu değiştirmek istese 3-5-2 tarzı bir şey oynamak istese ne yaratıcı kanat bekleri var, ne skor üretebilecek orta sahası, ne de topla kat edebilecek adam var takımda, sıkışan maçı çözebilecek adam yok. türk futbol tarihinde hiçbir türk hocaya kendisi kadar imkan tanınmamıştır, 23 milyona 10 oyuncu alınınca çok para harcadık denen dönemlerden 23 milyonu tek oyuncuya gömdüğümüz döneme geçtik ve okan buruk bu 23 milyonluk oyuncuyu büyük ihtimal sistemine oturtamayacak, 11 milyonluk sağ bek taraftarın yaptığı kadrolarda yer almıyor.

    bazı oyuncularla iyi anlaştığı kesin icardi-torreira gibi ama bunların haricinde hiçbir oyuncuyla anlaşamıyor neredeyse, kimseyle iyi iletişimi yok. o sakat, bu sakat, şu şöyle, onu kestim, gülerek durmadan bir büyük özgüvenle işler yapıyor ama asla söylediği şeyleri sahaya yansıtamıyor. bu takım şimdi ne oynayacak, ne yapacak merak ediyorum. yunus akgün'ün ayağına mı kalacağız? yunus akgün'e, yusuf'a, jelert'e güvenerek mi bu yarışa çıkacağız? fenerbahçe'de yedek kanat olarak irfan-oğuz aydın vb. oyuncular varken bizde yedekten girip maç çözecek adam bile yok forvetler hariç. çok geniş ve kaliteli bir kadromuz varken çok dar ve pahalı bir kadromuz var artık ve verim almak zorunda. hem de hiç bahane üretmeden verim almak zorunda, hiçbir maçtan sonra bir şeyler konuşmaya hakkı yok çünkü haziran başında transfer bombaları patlayacak, ağustos başı kadromuzu koruduk deyip yöneticilere teşekkür eden kendisiydi. şimdi işbirlikçi oldu ve ilk fırsatta da arkasında durduğu yönetim kendisini yollayacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın