resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 13706
    (bkz: 2024-2025 yaz transfer dönemi)
    transfer döneminde kendi ayağına sıkan ve maalesef söylemleri ile sırf yönetimi koruma uğruna yaptığı açıklamalar ve saha içinde ders çıkarmayan tavrıyla şimşekleri üzerine doğru alan teknik direktörümüz. umarım eski desteği bulamayıp (bkz: istifa) seslerini duyunca igor tudora saldırır gibi taraftara da saldırmaz inşallah...

    50 kere söylendi dursun aydın özbek yönetimini bu kadar savunma, gerektiğinde masaya vur 2 şampiyonluğun var, taraftar arkanda dedikçe "başkanım da başkanım" "yönetimim de yönetimim" dedin. gör bak şimdi o yönetim seni yedikten sonra nasıl "arda turan" ya da "fatih terim" çekicek yerine.

    bütün yaz kampı wilfred zahayı oynattın sonra adamı kerem aktürkoğlunu oynatacağım diye kestin sonra ikinisi birden satıp sol kanadı otobana döndürdün. (bkz: oğuz aydın)a burun kıvırdın bak şimdi elinde kanat oyuncusu kalmadı. elinde yedek stoper olabilecek (bkz: mathias ross) ve (bkz: emin bayram) varken satılmalarına olur verdin. şimdi (bkz: abdülkerim bardakçı) boksçu stoperinle başarılar dilerim. iki tane bek aldın eşşek yüküyle para verdirdin, olsun seneye de bunlara iki yıllık paralarını verir geri gönderirsin, tabi kalırsan.. babanın parası çünkü. orta saha ile ilgili söylecek kelime bulamıyorum çünkü hocanın başını orta saha yiyecek. ingiltere 2. ligi topçusuna 20 milyon euro para bayıldı. yazık 2 senedir 6 numara, 8 numara diye bas bas bağırıyor bu takım... neymiş 12 kişi mi oynayacakmışız, ne oynandığını anlamamışız... evet anlayamadık bjkden 5 yedik, isviçre sonuncusuna rezil olduk... evet anlamadik sahadaki futbolu. bu kafayla 12 değil 15 kişi oynasak gene bu takımları yenemezdik zaten.

    okan hoca benim gibi kendisinin bu kadar destekçisi olan birini bile bu hale getirdi ya... tebrik ederim bravo vallahi. kibirlenme hocam senden büyük allah var. hatalarını gör ona göre davran. hoş bu saatten sonra hatanı farketsen de geçmiş ola... devre arasını görebilirsen öp de başına koy.
App Store'dan indirin Google Play'den alın