• 36553
    bence sandığımız kadar kötü geçmeyecek bir sezon. evet çok kötü kadro planlamamız oldu. çok büyük plansızlık var.

    ben galatasaray futbolcusu olsam, bu sezon ekstra efor ile oynarım. sadece osimhen için dünyanın ve top seviye kulüplerin gözü galatasaray’ın üzerinde olacak. piyasamı arttırmak, kendimi göstermek, avrupanın üst kulüplerinden teklif alabilmek için canımı dişime takarım.

    takımımda da osimhen ve icardi gibi iki forvet var. onları besleyebilmek için elimden geleni yaparım. 5. yıldızı alabilmek için, bu sezon şampiyon olup uefa kupasını alabilmek için her şeyi yaparım.

    bence henüz üç stoperli sisteme dönmeyeceğiz.

    4-2-1-3 gibi bir sistemle oynamak çok daha iyi olur bize madem kaliteli bi orta saha alamıyorsak.

    muslera
    jelert-sanchez-stoper(nelssson/metehan/abdulkerim)-jakobs
    torriera-kaan ayhan

    defans hattı ile biraz olsun orta saha eksilliğimizi kapatabiliriz. ileride

    sara
    osimhen-icardi-barış

    dörtlü hatta ile ligi götürebiliriz. barış biraz daha kanat gibi, sara güzel paslarıyla öndeki üçlüyü iyi beslerse ve gerektiğinde sağ kanattan yediğimiz ataklarda sara biraz sağa kayıp torriera ve jelert ile hafif içlü defans, sol taraftan yediğimiz ataklarda barış, kaan, jakobs üçlü savunma gibi davranabilirsek, ortadan gelen ataklarda iyi kapanırsak torriera’nın koşturması, kaan ayhan’ın pozisyon bilgisi ve kesiciliği ile sanchez’in arkadan süpürmesi ile en azından ligi götürürüz.

    yani sahada boyuna değil enine hareket edersek, sara ve rotasyonda mertens öndeki üçlüyü güzel besleyebilirsek osimhen/icardi/barış gol yükümüzü çeker. en azından takımda kanat yokken kanatsız bi şekilde idare edebiliriz ocak ayına kadar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın