resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 13666
    transfer olsa da olmasa da oyun şablonu meselesini çözmesi gereken hoca. young boys takımı ne transfer yaptı ne de formdaydı. iki maçta da bizi ezdi. sadece bizi doğru analiz edip bizim yanlış oyun anlayışımızdan istifade edip turu geçti. taraftar transfer döneminin başından beri ağlıyor, kısmen haklılar. peki hoca ne diyordu? takım yeterli, o da kısmen haklı olmakla birlikte izniyle onayıyla 30 milyon euro harcadık. batshuayi zaten gelmişti, jakobs geldi, üstüne osimhen faktörü var artık. hiçbir şey yapılmamış gibi davranmaya hiç gerek yok. işe yarar oyunculardan da sadece kerem gitti, diğerleri zaten yok gibiydi.

    1 gün kaldı transfer döneminin bitmesine. 13 eylül son gün normalde ama avrupa ligine kayıt tarihini baz alıyorum. transfer yapılır ya da yapılmaz, ben anlamam. mesela bence defansif orta saha alınmalı ama kendileri bilir. transfer dönemi bitince, hocanın da bu takımın da artık ağlamaya hakkı yok. eldeki tarihin en maliyetli en imkanlı kadrolarından birisi. ve hoca becerisine ihtiyacı var. kimse bahanelerle kendini kandırmaya çalışmasın. eldeki mevcut bir türlü hazır olamıyorsa 5 tane daha transfer yapsak ne olacak. belki daha da çorba olacak.

    yeni bir oyun şablonu, bunun üzerine çalışma ve oyuncuların veriminin artırılması. bizim meselemiz bu ve okan hoca'nın işi bu. kendisi çözüm bulacak. bu takımın hata payı da var ama yeter ki iyiye olan gidişi görelim. gerekirse sabrederiz de. ama herkes önce bahane üretmeyi bırakacak, okan buruk da dahil. osimhen'i geçtim, kimin elinde sanchez ve torreira var ya. bırakın abi, geçmiş galatasaray kadrolarını da biliyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın