• 35
    üzülerek söylüyorum ki galatasaray bu maça sağlam bir orta saha kurgusuyla çıkmazsa bir kez daha büyük bir tokat yiyecek. bu sezon başından beri dördüncü büyük tokat olacak. bu kafayla gidersek beşincisi de gecikmeyecek.

    mourinho fenerbahçe'si oyun anlamında bence büyük bir kalite vaat etmiyor, en azından başkanlarının vaat ettiği "öyle bir takım kuracağız ki benim size şampiyonluk sözü vermeme gerek kalmayacak."dediği muhteşem kadroyu kuramadılar. galatasaray'ın son osimhen hamlesiyle birlikte bireysel olarak daha iyi kadrosu var. ama sormak lazım. bu kadro dengeli bir kadro mu? hayır. çatırdayan ve çözülen oyun sistemi güven veriyor mu? hayır. galatasaray zor lig maçlarında ve avrupa'da çok zorlanacak mı? evet. okan buruk tehlikeyi görmesine rağmen etkili bir aksiyon alacak mı? bir ümit olmakla birlikte pek sanmıyorum.

    yine de derbi maçı, hiç belli olmaz. ama fenerbahçe son alanya maçında doğru düzgün pozisyon bile vermedi. öncelikleri defansif açıdan sağlam durmak. presi bizden farklı yapıyorlar. defans ve orta sahalarında formsuz oyuncu pek yok. fred, amrabat, ismail, szymanski kim oynarsa oynasın bu orta saha sağlam bir orta saha. ama en nesyri ve maximin de pek hazır değil. hücumu hâlâ tadic ve dzeko taşıyor. biraz kısır takım ama büyük maçları daha iyi oynayacak orta sahaları var. bu maça daha çok süre var ama zaman hızlı akıcak. mourinho'nun şimdiden sezonun prestij ve psikolojik üstünlük maçı olacak bu maça hazırlandığını düşünüyorum. okan buruk da ezber bozarak bu maçta mourinho'yu şaşırtmalı. eğer bildiğimizi okuyacaksak fenerbahçe'nin bizi darmaduman edeceğini görmek çok zor değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın