• 339
    futbol yorumcusu.

    sevdiğim, yıllardır takip ettiğim, ara sıra nişantaşında karşılaştığım insan.

    söz konusu yayını, https://www.youtube.com/...CwqN9cmRNp&t=120 ,
    canlı takip ettim. transferin kötülüğünü iyiliğini hiç konuşmadı. hatta osimhen en iyi 5 santrafordan biridir, dedi.
    yüksek ölçekli takımların artık çift forvet oynamadığını, hatta forvetsiz sistemlerin trend olduğunu, takımların orta sahalaşabilen forvetlere yöneldiğini, çift forvetli bir tek inter’in oynadığını, onların da forvet tiplerinin farklılıklarının olduğunu anlattı adam ki her birinde ayrı ayrı haklı.
    bununla beraber, osimhen transferinin galatasaray adına trende ters olduğunu da ayrıca belirtti. düne kadar hiçbirimizin aklından forvet transferi yapmak geçmezdi. bu plansızlıktan bahsetti mesela. yine haklı. bu sistemle nasıl başarılı olunabilir, daha ne gereksinimler var ne şartlar var bunları tartıştı. mesela bir orta saha ve bir stoper bu transferle şart oldu.
    3 lü formasyona döndün diyelim, aynı transfer döneminde 11 milyon euro verdiğin adam yedek kalıyor. işte bu planlama, sırf osimhen geldi diye güzellenemez arkadaşlar.
    bu forvet rotasyonumuza rağmen eğer tutucu bir orta saha, ayağı temiz bir stoper, tempolu ve iyi orta açan bir kanat bek alınamazsa hala kötü geçmiş bir transfer sezonu olarak kabul edeceğim. 100 milyonluk adam aldığımız halde.

    dip not: böyle bir fırsat geldiyse ben de yapardım, sonrasına sonra bakardım. çünkü takımın planı yok, bu tarz fırsat transferlerine muhtacız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın