• 328
    futbolu iliklerine kadar bilen ve her izlediğimde yeni bir şeyler öğrendiğim mütevazi adam...
    kendisine saygım, sevgim sonsuz ve samimiyetine inancım tam.

    batshuayi transferinde ve sonrasında 442 formasyona dönmesi ihtimaline karşın her zaman bu gidişatın takıma zarar verebileceğini, mertensli galatasaray ile batshuayili galatasaray'ın bambaşka iki takım olacağından hep bahsetti. ve şu ana kadar da ne dediyse gerçekleşti ki ben de 442 kısmına özellikle eldeki kadronun bu formasyonla oynamasının çok zor olacağı görüşündeydim.
    dünkü yayında söylediği her şeye o kadar katılıyorum ki, bence negatif açmasının sebepleri birden fazla, sıralayayım :
    1. hocanın kafasında 3-5-2 vardı neden yaz kampında takım buna çalışmadı?
    2. emre özcan'ın sara transferinden sonra galatasaray'ın bir 8 numaraya daha ihtiyacı olduğunu söylediğinde bunu kabul etmeyen okan buruk neden şu anda yana yakıla 8 numara pozisyonu için adam bakıyor?
    3. galatasaray'ın 11 milyon € verdiği sağ beki en önemli maçta yedek bırakma lüksü var mı?
    4. tarihinin en pahalı transferi, norwich kariyerinin uzun bir döneminde sağ ön ve 10 numara olarak oynamasına rağmen galatasaray'daki rolü 6-8 olarak belirlenmesi ne kadar doğru?
    5.rasyonel olmayan bir maaş yükünün üstüne, belki de transfer yapılmasına en ihtiyaç olmayan forvet hattına osimhen'in yıllık maaşını(9-10 milyon€) karşılayarak kiralanması ne kadar mantıklı?

    gibi sorular kafasında elbette vardı ve haklıydı da çünkü 2 senedir çok kötü bir kadro mühendisliği yapılıyor. bu soruları zaten ara ara sorduğunu emre özcan'ı sürekli izleyenler tahmin edebilecektir.

    galatasaray'ın geçen yaz rashica'yı tutup, torreira'nın yanına ve önüne 2 müthiş orta saha alıp kimseyi satmadan geçirmesi gerekirken, zaha, zaniolo, ndombele, tete, ziyech gibi hem oynanan futbola ters hem de yönetilmesi zor adamlara yönelindi ne yazık ki.
    kulağımızı tersten tuttuk.

    bunları es geçip emre özcan'a kızmak veya linç etmek oldukça anlamsız, madem öyle açın rasim ozan'ı falan izleyin sizi gazlasın.

    umarım emre özcan'ı da bir gün galatasarayımızda, okan buruk'un yanında ve transfer konusunda fikrinin alındığı bir pozisyonda görürüz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın