resim
Victor James Osimhen
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:25
Boy:1.86
Uyruk:Nijerya
  • 456
    kendisini anlatmaya gerek yok, tam bir canavar. hani diyorlar ya icardi gibi golcü sayılı diye, evet icardi bitiricilik ve pozisyon alma konusunda ender santrforlardan birisi ancak avrupa'nın top kulüpleri için yeterli bir fiziğe sahip değil artık. osimhen ise dünyanın tüm takımlarında oynayabilecek bir adam. buna real madrid, manchester city de dahil.

    çok iyi bir bitirici, en saçma açılardan bile gol çıkarabilecek bir adam. bunun üzerine muazzam bir atletizmi, hava hakimiyeti ve gücü var. aynı zamanda ayağı da tahta değil. haaland gibi komple bir paket adam.

    dezavantajlarına gelirsek. oyuncu mayıs ayından beridir maça çıkmadı. yaşına oranla sakatlık geçmişi kabarık. bizim için transferi olumsuz kılacak tek şey sakatlık yaşaması olabilir. form tutma olayını halledecektir.

    çok farklı bir kalite, süper lig'de izleyecek olmak gerçekten tuhaf hissediyor. kötü olan, sezon sonu gidecek olması. bizde osimhen'i alacak para yok, oyuncunun da büyük liglerde devam edeceğini veya en kötü arabistan'da hayvani maaşlara futbol oynayacağını düşünüyorum. çünkü bu adamlar yokluktan gelme ve ailelerine düşkünler, para onlar için kıymetli.

    1 sezon bile olsa kendisini izlemek keyif verecek. yapılacak 1-2 takviye ile uefa avrupa ligi'nde ciddi umutlanmamızı sağlayacak bir isim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın