resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Benfica
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 10528
    20-21 sezonunda ilk golünde çocuklar gibi sevinmiştim. var kontrolü yapılmıştı sanırım, gergin bir şekilde sonucu beklemiştim. eşim şaşırmıştı bu kadar heyecan yapmama. normalde sakin kalmaya çalışırım çünkü. ama çok istemiştim bilmem kaç lig aşağıdan gelen bu çocuk golünü atsın, başarılı olsun, büyüsün. golü de sayıldı, başarılı da oldu, büyüdü de.

    dünya görüşü olarak kendisiyle çok uç noktalardayım muhtemelen. top kayıpları, mental zaafiyeti, tavırları filan zaman zaman beni de bezdirdi, yalan yok. ama günün sonunda hiçbiri umurumda olmadı. hep destekledim, hep sevdim, bundan sonra da severek destekleyeceğim.

    çalışkan, saygılı ve karakter sahibi bir futbolcu çünkü. bunun dışında da hiçbir şeyi beni ilgilendirmiyor. böyle insanlar çalışsın başarsın istiyorum hep. sadece futbolda değil, her konuda.

    benfica onun için çok iyi bir fırsat. yokluğu bizim için büyük handikap. umarım kalan kısacık sürede yerini doldururuz, umarım kerem de sıkıntılı ruh halini atıp sevimli harry potter karakteriyle kendisine güzel bir hikaye yazar oralarda.

    yolun açık olsun, kerem. en güzel başarıları hak ediyorsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın