resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 13600
    trol saldırısına maruz kalan hocamız.

    iyi niyetle eleştiren yok mu, var. ama büyük çoğunluk takip takım trolü ve takip takım trolü olduğunun farkında olmadan peşine takılan ahrazsaraylılar.

    38’lik mertens ile 56’lık ziyech ile neden pres yapamıyorsun gibi bir soru soruluyor. bugün 31 ağustos 2024 adana demirspor galatasaray maçında barış batshuayi kerem üçlüsü bile adanayı dağıttı. ama orta saha direnci rezalet yerlerde. hoca orta sahaya b2b değil ofansif bir adam arıyor ama sara hocanın hayalindeki 8 numara özelliklerine sahip değil.

    jelert ayağının tozuyla vasat/vasat üstü performans verirken neden maç almıyor gibi saçmalık seviye yorumlar görüyorum. özellikle fiziksiz gibi yorumları ciddiye bile almıyorum. bugün 10 ikili mücadeleye girmiş ve 7’sini kazanmış. geldiğinden beri girdiği ikili mücadelelerin çoğunu da kazanmış durumda. çocuk ince duruyor diye defansı kötü algısı işleniyor. diğer istatistikleri de 3 uzaklaştırma, 2 interception, 2 tackle ve 3/4 hava topu. uydurma penaltıyı bahane etmezseniz ki galatasaraylıysanız etmezsiniz, jelert bugün gayet vasat üstünde oynamıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın