resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 13591
    anadolu takımlarına karşı rulet oyunlarını kazanabilir. 5-1 yendiği takım da kendi takımı kadar atak yaptı, şut çekti, xg üretti. üstelik adana demirspor bir anadolu takımı hüviyetinden bile kötü durumda. küme düşeceği kesin olan bir takım. *

    bil ki zor maçlarda o ruleti kazanamayacaksın hocam. zaten kazanamıyorsun da. o kadar tek düze bir takım ki, o kadar ne oynadığı belli bir takım ki, üzerine çalışmak çok kolay. ortaçağda geri kalmış devlet gibiyiz. düşmanda top tüfek icat oldu, bizim tek yaptığımız hurra piyade hücumu. kafalar en az 200 yıl geri. hocam oyuncular bile sıkıldı şu oyundan. yediğimiz geçişlerin haddi hesabı yok. defans oyuncularımız, kalecilerimiz çıldırma noktasına geldi. elimizdeki her bek çöp oldu. 5-0 olmuş, hala geride eksik yakalanıp atak yiyoruz. o kadar güvenmiyorsun ki oyuncularına, değişiklik yapmaya korkuyorsun.

    bunu 5-1 yendiğimiz maçta yazıyorum ki tutarlılık olsun. hocam sen artık iflah olmazsın. yaşattığın iyi günler için teşekkür eder, yaşayacağımız ağır hezimetlerden dolayı şimdiden iyi istifalar dilerim. herkesin ikna olması için mecburen bekleyeceğiz ve acı çekeceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın