resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 13545
    uğur karakulukçu'nın iddialarına göre limit sorunumuz olmamasına rağmen, kendisine "limit sorunu" var diye aksettiren ve transferlerin ağırlığını hangi turnuva da devam edeceğimize göre belirlemek isteyen, bu sebeple yalan söyleyen bir yönetimle çalışmaya devam etmektedir.

    öncelikle kendini teknik heyetine yalan söyleyen yönetim bir saniye bile o koltukta oturmamalıdır. ikincisi ise yalan söylemelerine bakılırsa young boys maçının skoruna göre hareket etmeyi düşünmeleri de son derece makuldür.

    nihayetinde 35 milyon gelirle yapılacaklarla 35 milyondan olunca yapılacaklar arasında büyük fark var. yalan söylemeleri bir kenara teknik heyete bir noktada "young boys'u elemek için 35 milyonluk transfer daha yapmayacağız ele sonra konuşuruz" demiş oluyor yönetim.

    yani kendisine yalan söyleyen, kandıran ve güvenmeyen bir yönetim var.
    elersen yaparız elemezsen bir şey yapmayız diye düşünen bir yönetimle yolan devam etmek herkesin yapabileceği bir iş değil ki hocalar hocasının o meşhur lafını akıllara getiriyor..

    --- alıntı ---

    "ortak hedeflerle çıkılan yolda insanlar birbirine arkasını dönebilmelidir. o koltukta iki dakika daha oturmak için hayatımda hiç taviz vermedim ama o koltukta iki dakika fazla oturmak için her türlü hainliği yapanları gördüm."

    sir fatih terim

    --- alıntı ---

    sonuçlardan bağımısız iddia doğru ise bu sözü unutmasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın