resim
José Mário dos Santos Félix Mourinho
Görev:Teknik Direktör
Takım:Fenerbahçe
Yaş:61
Uyruk:Portekiz
  • 3098
    2 haftadır süper ligde maça çıkmayan galatasaray'ı hakemler kart göstermiyorlar diye hedef alıp kendi yalancılığını ele vermiş kişi. ya bari birkaç hafta geçmesini bekleseydin de foyan meydana çıkmasaydı!

    josep guardiola'nın seni önce barcelona'da sonra manchester city'deyken tarihten nasıl sildiğine bakınca gülesim geliyor.

    2000'lerde otobüs çekmeyi etkili şekilde sağlayabilmek büyük başarıların anahtarıydı. porto'da, inter'de öyle başarılı oldun. şaşırtıcı da değil. yunanistan bile euro 2004'ü bu sayede kazandı. ta ki guardiola pas futboluyla, jürgen klopp da gegenpressing ile otobüs çekme mantalitesini yok edene kadar.

    çürüdün gittin. 3 yılın sonunda real madrid'ten kovulmamak için kaçar gibi ayrıldın. chelsea'ye sığındın kovuldun. manchester united'a gittin kovuldun, tottenham'dan kovuldun. premier lig'de gidecek kapın kalmayınca italya'ya döneyim dedin roma'dan da kovuldun.

    ee kala kala fenerbahçe'ye kadar düştün. dedin madem düştüm, biraz da kefenliğimi yapayım artık. luis aragones vardı, hepi topu 2 yıllık sözleşmesi için "fenerbahçe'den kazanacağım para torunlarıma bile yeter" demişti.

    oyna devam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın