• 292
    10m euro maaş verdiğin adam top alamadığını için orta sahaya gelip 10 numaranın işini yapmaya çalışıyor ( soran olursa taktik dersiniz )

    milli takımda forvet ve kanat oynayan barış alper bizde bek oynuyor hani şu 10+ para verip bonservis verip oynatamadığımız, oynatsakta verim alamadığımız jelert'in yerine. neymiş hızından ve gücünden yararlanacakmışız. şl dem elendikten sonra jelert hep hazır olsa ne geçecek elimize.

    ocak ayında panik transferi ile aldığın köhn yetersiz diye satmaya çalışıyorsun. alırken bilinmiyormuydu yetersiz olduğu. yetersiz olduğu şl den elendikten sonra mı anlaşıldı. yeterli bile olsa yedeği orta saha rotasyon oyuncusu berkan. avrupa fatihiyiz ya hani kadro derinliğimiz muazzam.

    yaklaşık son 10 maçtır takım boyu kısalığından her maç saçma saçma pozisyonlar yiyoruz. bir kısım taraftar ise sara geldi 1.77 kısa boyu mu niye algı yapıyorsun diyor.

    10 numara pozisyonunda emeklilikten son anda vazgeçmiş mertens var. bütün sezonu götürecek fizik güçte değil. yerine alınacak rafa silvanın maliyeti çok diye ağlayan sözde muhasebeci taraftar otursun hesap kitap yapsın şimdi kaç oyuncu alınacak kaç para ödenecek ve tutacak mı diye. ya da uğraşmayıp bjk maçı izleyebilirler.

    18 verdiğimiz sara 2-3 şekilli pas verince övmeye çalışan taraftar rafa silva şov yaparken 3 maymumu oynuyor.

    geçen sene avrupada oynadığımız takım ne yazık ki mevvut kadrodan fersah fersah önde. bunun da hesabını yapsınlar.

    kerem zaha kısmına değinmiyorum bile.

    çıkarın kağıt kalemleri muhasebeci taraftar şov yapacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın