resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 13433
    kendisinden umudumu kestiğim galatasaray efsanesi hoca.

    kırdığı rekorlar, yaşattığı başarılar hepsine eyvallah ama geldiğimiz noktada hatalarından hiç ders almışa benzemiyor.

    (bkz: 13 ağustos 2022 galatasaray giresunspor maçı) nda gol gelmeyince 4-4-2 ye dönmüş seferoviç ve arkasında emre akbaba oynarken 1-0 geriye düşünce akbabayı çıkarıp gomisi oyuna almıştı. aynı anda hem gomis hem seferoviç oynamıştı. yenilmiştik. gomis girdikten sonra organize hiç bir atak yapamamıştık.

    2 yılda aynı hataları defalarca tekrarladı ve hiç bir sonuç alamadı. son zamanlarda bats-icardi ikilisini aynı anda deniyor ama yine sonuç alamayacak. her deneyişi bize hüsran yaşatıyor. belki şişirme bir iki gol bulursun ama uzun vadede çok fena patlarsın, patladı da zaten.

    elinde 12 milyon euro verdiğin sağ beki oynatmayıp 4 ay önce euro 2024 te santrafor olarak sahaya çıkan adamı sağ beke koyma işine akıl sır erdiremiyorum zaten. sebebi de fiziken yetersizmiş.

    sürekli acil durum butonuna basılı kalmış durumdayız. maçın a, b, c planı işlemez d planında bunu denersin anlarım ama biz neden hep “d” ile oynuyoruz?

    bu sezonu tamamlayamayacağı kanaatindeyim. ne oynatmaya çalıştığını anlayamıyorum. 6. hafta fener maçı, avrupa liginde denk takımlar ile yapılacak 8 hedef maçı iyi bir skorla geçebileceğine inanmıyorum, güvenmiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın