resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 13424
    13. takimi alip 2 sezon ust sute rekorlarla sampiyon yapan adama 3 macta nasil umudunuz bitiyor ben anlamakta gucluk cekiyorum. hani sanirsin ki yarim sezon top oynanmis ve istenen verim alinamamis da artik baska secenekler dusunuyoruz.

    bu galatasaray taraftari hic bir guzelligi haketmiyor. umarim kendi hayatlarinizda ve is hayatlarinizda da arka arkaya 2-3 gun verimsiz oldugunuzda esiniz dostunuz tarafindan sepetlenir ve isten kovulursunuz da anlarsiniz bu kadar yanginciligin ne kadar kotu oldugunu.

    okan'i gonderin, yerine sacma sapan biri gelir, sezon bok gibi gecer. o ara okan'i suclariz "o bu hale getirmisti yeni sezon bomba olucaz diye" sonra yeni sezonda da bi bok yapilamaz, yine ayni tas ayni hamam, sonra ufaktan anlasilir sorunun okanda olmadigi, sonra yine davullar zurnalarla ya fatih terim ya okan buruk geri getirilir ve ayni sacma denklem devam eder.

    hayatimda bir parcasi oldugum icin bu kadar mutlu oldugum bir olgu (galatasaray) ve bu kadar utandigim bir olgu (galatasaray taraftari) bu kadar yakin nasil duruyor anlamak cok guc.
App Store'dan indirin Google Play'den alın