• 932
    https://x.com/...IeB1zL46Hkg&s=19

    şu videodaki young boys ataklarının beşte birini biz yapabilsek nasıl da övünürdük ama takımımızla değil mi? o beğenmedigimiz hor gördüğümüz yb takiminin bu ataklarini ayakta alkislarim ben. adamlar resmen tek pas olayinin suyunu cikartmislar ve depar konusunun kitabını yazmislar. leicester city'nin sampiyonluk sezonunu animsatti bana.
    bu video bizdeki tüm eksikleri, defansif ofansif farketmeksizin, anlatan bir çalışma.
    bizde boşa koşan, koşu yoluna top isteyen, ayagina beklemek yerine önündeki koridora top atilmasini isteyen bir tek oyuncu bile yok. yani onyekuru tarzi hiziyla baş döndürüp sersembedecek futbolcumuz yok. tüm oyuncular ayağa alip iki dürtecek de, etrafina bakacak da oyun kuracak. ya icardi en yavaş adam ama bu tek top ve çapraz pasla hat kırmayi da en iyi o biliyor valla.
    ayni anda kerem ve ziyech ile zaten oyunu rakibe direkt hediye ediyorsun. bu maçta solda prime onyekuru ve sağda rashitsa oynasa, merkezde torreira, sara yanı prime melo olsa bambaska seylerden bahsediyor olurduk eminim.
    demek ki eksik neymis? koşucu kanat ve parçalayıcı merkez def orta saha. yani oyuna hız katacak taşlar. gerisini zaten icardi, mertens gibi isimler halledecekti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın