resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 13388
    yok boey'mus satılmış filan bunları geçeceksiniz kardeşim. boey satılalı 8 ay olmuş, çok anlaştığın yönetimine muadilini aldıramadıysan taraftar olarak benim problemim değil. boey'un olmadığı, olmayacağı bir oyun inşaa et o zaman.

    ya da hala davinson diye sayıklıyor. davinson'la oynanacak oyunu davinson yokken oynamaya kalkmayacaksın o zaman. ya da taraftara boş atar yapacağına yönetime atar yapacaksın madem senin 'taktik' dediğin şey davinson arıyor. satın kardeşim nelsson'u bana atletik stoper getirin diyeceksin. yok öyle hem ayranım dökülmesin hem yoğurdum ekşimesin. yok öyle dünya.

    konsantrasyon sorunu yaşamışız filan. doğru, 38 yaşındaki kaptanın yarı yaşındaki gol atan adama tekme atıyor, yıldız forvetin tabanla rakibe giriyor. bu varsa ki var bunu da basın toplantısında sulandırarak değil takım içinde halledeceksin. sorumluluk almak öyle mikrofona çıkıp bütün suç bana ait deyip arkasına tonla bahane uydurmak değil.

    ismail'in 10 kişilik takımına maç verdiğinden beri bu günlerin geleceği belliydi. şampiyonluk laylaylom sulandırdık ama artık yeter. ads maçında da aynı zihniyetini görürsem düşmanınım hoca haberin olsun. ki malesef göreceğim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın