resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 13375
    şu gün bir maç hakkı daha verilsin, şu 2 maçın ardından bir de kerem'li 4-4-2 deneyip bi de öyle yenilir.

    yani açıklamalarından anlaşıldığı üzere hatalarını düzeltmeyi geçtim, hatalarına dair bir farkındalığı yok direkt. adam niye eleştirildiğini de anlamış değil zaten. bir sorun göremediği için sorunlara dair de bir gailesi yok. sadece umduğunu bulamamış, oyuncular falan filan.

    kauai diye nesli tükenen bir kuşun çok dair dramatik bir hikayesi vardı. çünkü hayatta kalan son kuşun, kaydedilmiş bir ses kaydı var. yalnızlığa dair en derin bir videolardan birisi, hani sesleniyorsunuz fakat sesine ses vericek kimse yok.

    kendisini eleştirmek de tam olarak böyle bir şey artık. sesleniyorsunuz ama, orada bu sesin bir tezahürü yok.

    yani insan merak ediyor, son derece önemsiz bir alanda, alalade bir top kaybının bile direkt kaleye inebileceği kadar futbolla ilişiğini kaybetmiş bir yapıyı kurabilmek bizzat isteseniz bile yapabileceğiniz bir durum değilken, bir teknik adamın kabuslarında bile göremeyeceği bir senaryoyken;

    şunu yaşayan biri, bu duruma nasıl kayıtsız kalabilir? ''bir orta saha'' diye olabilecek en temel yaklaşımlardan birine, nasıl ''12 kişiyle çıkmıyoruz'' diyebilir?

    hayatım boyunca kıytırık youtuberların dahi rakip takıma ve galatasaray'a dair nokta atışı atabileceği kadar ayan beyan, açık seçik analiz edilebildiği bir versusta, teknik adamın direkt kendi hayal dünyasında kaybolup da 90dk boyunca maça dair hiçbir farkındalık geliştiremeden mat olduğunu görmemiştim, onu da gördüm.

    umarım yolu açık olur.

    (bkz: 27 ağustos 2024 galatasaray young boys maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın