resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 16396
    (bkz: 27 ağustos 2024 galatasaray young boys maçı) nda kaba tabirle agir sicmistir. kendisine yakismadi, hicbir futbolcuya yakisacak bir hareket degil. kendisi galatasaraydir, ve bence galatasaray'in icinde bulundugu durumu yansitmistir. gergin, patlamaya hazir, irrasyonel.

    muslera galatasaray'dir. bazi seyler bir mactan ya da paradan daha onemlidir. isteyerek galatasaray'a zarar verecek bir isim degil muslera. zararinin faydasindan cok olacagini gordugunde gerekeni o yapar. kotu gunde destek olmak gerekir muslera'ya. tepkiden cok destek vermemiz gerekiyor. cunku muslera'nin o psikolojiye girmesinde baska kaynaklar olmali. hepimiz zaman zaman bi yerde patlariz, istemedigimiz tepkiler veririz, cokca pisman oldugumuz seyleri istemeden soylemis ya da yapmisizdir. bize yasattigi pozitif seyleri yazmaya kalksak yol olur.

    bu kalemizi korumaya devam etsin demek de degil. gunay devam etsin, gerekirse transfer yapilsin vs vs... yalnizca muslera'nin galatasaray oldugunu unutmayalim. futbolculugu disinda da eminim galatasaray'a daha cok hizmetleri olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın