resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 13330
    son 2 yılda bizi şampiyon yapmış, bayern ve manu'ya karşı gurur verici oyunlar izletmiş hocamız. adrenalinle saçmalamamak için ertesi günü beklerim yazmak için, ama bu sefer fikrim pek değişmedi.

    kendisini daha da geliştirir avrupa yapar diyordum ama yapamadı o gelişimi veya dönüşümü. takımın toplu oyunu 1 gıdım ilerlesin derken her yerden su almaya başladık. daha kötüsü inatlaşmaya başladı. yıllardır futbol izliyoruz, herkesle inatlaşıp başarıya ulaşan hoca sayısı çok azdır.

    orta sahada sorun olduğu bağırıyor ama okan hoca ne oynadığımızı bilmeyenler orta sahaya oyuncu istiyor diyor. ne oynuyoruz hocam? ne oynatmaya çalışıyorsan olmuyor işte, pres oyunu geri gitti, kapananı zaten açamıyoruz, pres yapanı da kıramıyoruz. ya dün kadroyu gördükten sonra oyuna şaşıran kaç kişi vardır? neredeyse hepimiz böyle olacağını görmüşken takımın hocası nasıl göremez?

    şampiyonluklar ekip işi, uyum işidir. erden timur bu uyumu sağlayanmış, sonrası tepetaklak gidiyoruz. dursun özbek'i tanıyorsam biraz tepki yönetime döndüğü ilk anda okan hocayı gönderir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın