• 89
    taraftarların büyük bir kısmı için geçerli bir önermedir ve böyle olması da doğaldır.

    futbol eğlenerek zaman geçirilecek bir aktivitedir. günümüzde insanların boş zamanları çok kısıtlı ve doğal olarak herkes bu vakitten maksimum verimi almak için çabalıyor. desteklediğiniz ve kendinize yakın bulduğunuz bir takım başarılı iken sizi mutlu eder ve onunla ilgili aktiviteler yapmak keyif verir, dolayısıyla bu aktivite için harcadınığız zaman artar.

    takım kötü giderken ise, taraftarın bu aktiviteden aldığı keyif düşer ve ayrılan zaman azalır. bu problemi çözmek taraftarın değil milyonlarca euro ücret alan profesyonellerin görevidir.

    istatistiksel olarak küçük bir grup takımı sürekli takip eder ve bu işe kafa yorar. ancak bu çabalar çoğu zaman nafiledir çünkü sesleri, doğru platformda doğru ölçüde tepki verilmediğinde duyulmaz bile. bu seviyedeki taraftarlık aynı zamanda dikkat edilmesi gereken bir durumdur, çünkü insanın kendisine zarar bile verebilir. mağlubiyet sonrasında en büyük derdiniz buymuş gibi kafaya takıyorsanız, etrafınızdaki insanlarla tartışıyorsanız bir mola verme zamanı gelmiş de geçiyordur bile.
App Store'dan indirin Google Play'den alın