resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 16378
    kendisi yerine günay'ın oynamasını isteyenlerin uefa maçların sonrası şoka uğrayacağı kaleci, günay adlı arkadaşın nasıl kötü bir kaleci olduğunu, takımı her fırsatta yakacağını, arkaya kaçan adamlara karşı hiçbir şey üretemeyeceğini gördükleri an muslera diye dilenecekler ama o gün çok geç olacak.

    dün akşamdan sonra hala 10 dakikadan fazla süremiz vardı diye konuşulması da futbolu bilmemek, dün akşam muslera kırmızı görmese ve hadsiz y.boys bebelerine tekme savurmamış olsa biz yine gol pozisyonuna giremeyecektik. 10 kişi kalınca ne değişti? 10 kişi kalan tek takım mıyız biz, neden gol pozisyonu üretemedik geri kalan 10 dakikada? 10 dakika muslera olsa 11-11 oynasak 3 gol mü atacaktık? yine hiçbir şey olmayacaktı, tekme atmamış olsa yine burada kendisi eleştirilecekti bir şekilde hatasız maç çıkartmış olsa da. kendisi yerine oynayacak ve gelecek kaleci kendisinden iyi olmayacak bunu aklınıza sokun, galatasaray'ın haklarını da savunmayacak hiçbir zaman, aidiyet de hissetmeyecek yerine gelen.

    van aanholt'un yerinin dolmadığı, 8 numaraya 10 senedir adam arayan, sağ bekte boey hariç hiçbir oyuncuyu tutturamayan, kanatlara aldığı 10 milyon maaşlı adamın bile oynayamadığı, müthiş kariyerli adamların tutmadığı bir iklimde yerine gelen kaleci de hiçbir şekilde ne muslera kadar konstantre olacak ne muslera kadar iyi kaleci olacak.

    geçen sene saçma sapan eleştirilirken de arkaya atılan 50 topu sorunsuz çıkıp karşılıyordu muslera, muslera yerine saçma sapan bir kaleci olsa geçen sene de şampiyon olamazdık, defolarımızı bu kadar net kapatan bir kalecimiz var, hala iyi kaleciyken yerine günay oynasın demek, kaleci bakmak hastalıktır. şu turu muslera'ya atalım, sparta prag turunu berkan'a atalım, kopenhag deplasmanını stoperlere atalım, fenerbahçe maçını arka direkte top karşılamaya çalışan köhn'e atalım, beşiktaş maçını hata yapan nelsson'a atalım hepsini yiyelim sonra daha iyilerini kesin alırız, tek sorumlunun teknik ekip olduğunu görmezden gelip herkese saldıralım, çok mantıklı çünkü oyuncuları tek tek yemek. 90 dakikada 1 pozisyona zor girmiş takımın 10 dakikada 2 farkla gerideyken müthiş oynayacağını düşünüp muslera eleştirenler de sadece eleştirmek için eleştiriyor, haddini bilmeyen sosyal medya şebeklerin gazına geliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın