resim
Cenk Ergün
Görev:Futbol Direktörü
Takım:-
Yaş:49
Uyruk:Türkiye
  • 1462
    azrail'in ölüm alameti olduğu gibi kendisi de başarısızlığın alametidir.

    galatasaray başarılı bir döneme girdi mi, başlar milletin kuyusunu kazmaya. tek istediği başarılı insanların ayağını kaydırıp o yağlı kapıyı ele geçirmektir. galatasaray'ın içinde olması ayrı dışında olması ayrı derttir. tek düşündüğü çıkarıdır. bunun uğrunda galatasaray'ı mahvetmeyi sorun bile görmez.

    işin kötü tarafı başarılı insanlar yapılan iftiralardan utanıp hemen giderken bu arkadaşta o duygu da olmadığı için kan emici gibi yapışıp kalır.

    ama işte galatasaray liselidir. kabileciliği demokrasi sanan güruh ne yaparsa yapsın arkasında olacaktır. dışardan olan adam başarılı olduğunda ölüm gibi çökenler kulübün kanını emenler liseliyse ağzını bile açmaz.

    galatasaray'ın en büyük sorunu lise faşizmidir. galatasaray'a demokrasi değil ucuz kabileciliği getirmişlerdir. son 20 yılda başarılı olan kim varsa 2 yıldan fazla dayanamazken başarısız liseliyse yıllarca kalmıştır. son 20 yılın en uzun başkanlıklarını dursun özbek ve özhan canaydın'ın yapması boşuna değildir.

    lise faşizmi yenilmeden kulüp kültürü ve sistematik bir yapı oluşturulamaz. bu oluşturulamadıkça da bu kulübün en büyük hedefi olan avrupa başarıları asla gelemez. saman alevi gibi birkaç iyi adam sayesinde kısa dönem başarılar sonrası çöküşler kaçınılmazdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın