• 925
    bu maç özelinde hiçbir oyuncu suçlanmamalı. her biri sahada elinden geleni yaptı ve büyük bir hata yapmadan tur için çabaladılar. yok muslera 90'da kırmızı kart görmüş, yok icardi önünde 3 kişi varken gol atamamış, bunları söyleyerek okan buruk ve yönetimin bu maçı normalleştirmelerini sağlayıp bahane üretmelerine yardımcı olmuş oluruz.

    ben bu maç için tüm oyunculardan razıyım. hepsi formaları için sonuna kadar çabaladılar. buna rağmen taktiksel olarak o kadar yetersiz kaldılar ki saçma sapan kayarak müdahaleler, tekmeler attıklarını falan gördük. bu disiplinsizlikle, hocanın soyunma odasını kaybetmesiyle veya mental problemle ilgili değildi. hepsi ellerinden geleni yapmalarına rağmen galatasaray'ın 10'da biri değerindeki bir takıma üstünlük kuramamanın getirdiği sinir ve stresle ilgiliydi.

    tüm bunlara rağmen sevgili hocamız maç sonunda taktik anlayışıyla ilgili hiçbir yorum yapmazken, kaybetmemizi maça çok fazla hazırlanmış olmamıza bağladı*. gerçekten inanılır gibi değil. aynı hoca, taktik anlayışını sorgulayan taraftarlarla önceki gün dalga geçmiş, bu dalga geçişini de savunan birçok taraftar olmuştu. teknik direktörseniz şunu iyi bilmeniz gerekir, taraftarı karşınıza aldığınız zaman başarılı olmanız mümkün değildir. okan buruk bu maçı kaybedebilir, normaldir ancak maç öncesi ve maç sonrası açıklamalarıyla kendisini uçurumdan aşağıya atmıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın