resim
Elias Jelert Kristensen
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Bek
Yaş:21
Boy:1.78
Uyruk:Danimarka
  • 679
    girdikten sonra sağ tarafa stabilite geldi. maçı alman kanalından izledim ve oradaki yorumcular da direkt olarak bu ifadeyi kullandılar.

    yerini aldığı ziyech'in ilk yarı ne yaptığı belli değildi. bölgedeki partneri barış alper bek mi, kanat bek mi, kanat mı oynadı belli değil, 70 metreyi tek başına kullanmaya çalıştı ve gereksiz yere enerjisi bitti. jelert girdikten sonra en azından roller netleşti ve %30 şarjı kalmış barış alper ile bile denemeler yapabildik.

    ancak bizim asıl problemimiz, takımın boyunun çok uzun olması ve topla çıkmak için gereken üçgenlerin, özellikle ortasaha eksikliği sebebiyle kurulmaması. barış alper ve jelert sağ kanatta oynarken ortasaha oyuncuları veya 10 numara yakınlaşmıyor, seri bir şekilde küçük üçgenler kurarak top ayağında olan oyuncuya pozisyon hazırlamıyorlar. halbuki berkan bile 6 oynasa, yaklaşacak alacak barış alpere atacak, jelert kaçacak, berkan duruma göre tekrar jelert'e veya barış alpere oynayarak topu ilerletecek. bu kadar basit. biz her futbolcudan bire birde yardırıp mucizeler yaratmasını bekliyoruz, o iş o kadar kolay değil. öyle oynayacaksanız boey'i 35 milyona bile satmayacaksınız, çünkü satarsanız hakimi, kyle walker anca kurtarır sizi.

    ödenen bonservis bedelini eleştirebilirsiniz, çok bulabilirsiniz. bunların hepsi tartışmaya açık. ben şahsen bonservisi kötü yönetilen bir süreç sebebiyle bir nebze anlaşılabilir, kendisine verilen yıllık ücreti fazla buluyorum.

    fiziksel olarak avantaj ve dezavantajları var ancak dezavantajların ortaya çıkmamasını ve avantajların ön plana çıkacağı taktığın uygulanmasını sağlamak hocanın görevi. taktik anlamda gerekeni yapmanız mümkün değilse de taktiğine uyan başka tip oyuncu alacaksın. bunun da suçlusu jelert değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın