resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 13306
    teknik direktörümüz.

    kendisini severim, hala da kalması gerektiği kanısındayım ama dünkü sonucun en büyük sorumlusu da kendisidir. ne dursun aydın özbek ne cenk ergün ne ibrahim hatipoğlu ne bir başkası.

    tek alametifarikası seni fizik gücüyle durdurmayı planlamak olan bir takıma karşı, ziyech'le ve icardi-batshuayi ikilisiyle 11 başlamak bile bile lades demenin kanlı canlı örneği oldu. daha 15. dakikada ben umudumu kestim maçtan, adamlar 2 topla kalemize geliyor en ufak bir fiziksel dirençle karşılaşmadan. golü 87. dakikadan çok daha önce de yiyebilirdik, oraya kadar 0-0 gelmesi biraz da bizim şansımız oldu. young boys takımı, tarihinde belki de en çok kontratak fırsatı yakaladığı karşılaşmayı oynadı dün. adamlar kontraya çıkmaktan bıktı, biz geride eksik yakalanmaktan orta sahayı bomboş bırakmaktan bıkmadık. böylesi iptidai bir futbol olabilir mi, e tabi ki eleneceksin yani hem de kendi seyircin önünde yenilerek.

    dünkü maç bize iki şeyi net olarak gösterdi, ziyech bu takımda asla ilk 11 oyuncusu olamaz. anca skorun lazım olduğu sekanslarda son 15-20 dakikalık oyuncu olabilir, gir kaleye vur gibisinden. berkan kutlu'suz da ilk 11 olmaz bu takımda. mevkisinde oynamamasına rağmen girdiği gibi etki etti sahaya, çünkü takımda hareketli oynayan 1 tane adam yok nerdeyse. herkes statik. haliyle, yetenekli olmasa dahi biraz kımıldayan herkes fark yaratıyor.

    (bkz: 27 ağustos 2024 galatasaray young boys maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın