resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 13291
    geç kalmış istifasını 27 ağustos 2024 galatasaray young boys maçı sonrası vermesi gereken teknik direktörümüz.

    lafı eveleyip gevelemeye hiç gerek yok; mevcut yönetim ve kendisinin durumu göz önüne alındığında galatasaray'a bugün itibariyle katacağı hiçbir artı kalmamıştır. takımın başında kalmasının makineye bağlanmış, yaşam mücadelesi veren bir hastanın durumundan farksız olacaktır ki muhtemelen yolun sonu sami yen'de istifa seslerinin yükselmesi ile taraftarın fişi çekmesi olacak. daha sezonun başı ve ortada bir lig ve avrupa kupası var. şu an için zarar 40m€ iken bu zararı daha fazla büyütme riskini göze almanın anlamı yok.

    okan buruk her ne kadar beğenmese de, eksikleri var dese de galatasaray tarihinin en pahalı ve en yetenekli 2-3 kadrosundan birine hala sahibiz. bugünden tezi yok mevcut kadroyu işin ehli yerli/yabancı bir antrenöre vermek sezonu kurtarmak anlamına gelir.

    bu kadro ön alan presi yapmak ve kanatlara uzun top şişirip pozisyon aramaktan daha fazlasını yapabilecek kapasitede.

    bu kadro, bütün hücum oyuncularını sahaya atarsam gol bulurum düşüncesine sahip bir antrenörden çok daha iyisini hak ediyor.

    bu kadroyu yönetmek, bir arada tutmak okan buruk'un tek başına becerebileceği bir durum değil.

    bu kadro, transferde ne aradığı konusunda bir türlü karar veremeyen ve taktik repertuvarı kısıtlı bir teknik direktörün elinde daha fazla ziyan edilecek bir kadro asla değil.

    kol kangren olmadan gerekli müdahalenin yapılması şart!
App Store'dan indirin Google Play'den alın