• 36371
    kadrosunda her türlü oyuncu bulunan takım. yok şunu almadık, yok bunu almadık diye geçiştirilecek bir durum yok bence. gayet de iyi kadromuz var. fakat çok kötü oynuyoruz.

    okan hocanın ilk senesinde bir takım kuruldu ve buna uygun bir oyunla şampiyonluk geldi. ikinci sezonunda takımın çehresi değişti ama avrupa’da 2 maç harici ilk sezonundaki oyunu oynamaya çalıştı. ligde takımın kalitesi rakiplerin çok üzerinde olunca yine şampiyonluk geldi ama avrupa’da sonuç hüsran oldu. zaten alınan oyunculardan da pek verim alınamadı.

    şimdi 3. sezondayız ve hala ilk sezondaki oyunu oynamaya çalışıyoruz. bu oyuncularla bu oyun oynanmıyor işte daha ne olması lazım anlamak için. yine başladık yan pas, geri pas…

    ayrıca hoca da biz olduk havasında. kendi oyunumuzu oynayacağız diye diretiyor. rakipleri pek ciddiye almıyor. ilk sezonunda ders alan biri iken sanırım artık o da ders almayıp ders verme mertebesine ulaştı.

    biz niye ziyech’in defans katkısını tartışıyoruz? neden sağ bekimiz hep defanstan önce hücumu düşünüyor ya da sol bekimiz? niye biz hiç ortadan gelemiyoruz? neden stoperlerimize hücumda bu kadar sorumluluk yüklüyoruz? her şeyi deniyoruz da neden 3 orta saha ile oynamayı bir kere denemedik? en son ne zaman 4-4-2 oynayan bir takım başarılı oldu? neden bütün oyuncular bu kadar kötü gözüküyor? neden icardi ceza sahası içinde bu kadar az topla buluşuyor? neden rakiplerimizden az koşuyoruz? niye topu alan adam iki saat pas atacak adam arıyor? bu sorular bitmez ama hiçbirine cevap yok.

    bu takımın iskeleti 3 yıllık. takım son 2 yılın şampiyonu. bizim oyunumuzun artık ezbere olması lazım. rakip nasıl topla çıkacağını biliyor. bize bakıyorsun kim ne yapıyor belli değil. oyuncular içgüdüsel olarak takılıyor sahada. takımın oyununun oturması hemen olacak bir şey değildir ama bu kadar zamanda oturmadıysa da gelecek için bir umut besleyemiyorsun.

    bizim lig gerçekten çok kötü. beş para etmez bir lig. yine kafaya oynar bu kadro ile ama bu kadar yatırım yapıp avrupa’da başarı gelmiyorsa bu kabul edilemez. bu oyunun baş sorumlusu net olarak hocadır.

    dursun özbek benim gördüğüm en kötü başkandır. yönetimini de desteklemem söz konusu olamaz. erdin timur tek düzgün olan kişiydi ama o da gitti. geri gelmesi zaten hataydı ama yine de ben okan hocaya daha çok kızıyorum. istediği oyuncular gelmemiş olabilir ki öyle de demiyor ama gelen oyuncular çer çöp değil ya. bu takım bunu mu oynar allah aşkına. kabul edemiyorum bir türlü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın