• 36362
    işlerin nereye varacağını merak ettiğim takımım. maçın siniri ya da hayal kırıklığı ile yangın yapıyoruz gibi oluyor belki ama radikal bazı hamleler olmazsa işler pek iyiye gitmeyecek gibi.

    30 milyon euro civarı para harcandı ve yalnızca 2 oyuncu alındı. alınan oyuncular sistemimize uymuyor. transfer sezonunun kapanmasına çok bir şey kalmadı ama hala gönderemediğimiz birçok oyuncumuz var. hayırlı mağlubiyet denilen fenerbahçe derbisinden sonra bazı dersler çıkarılması gerekiyordu. ligin getirdiği özgüven ile birlikte takım maalesef geriye gitti.

    zaha, dubois, ziyech, sergio, taylan, cicaldau, batuhan, abdülkerim, halil takımdan ayrılmalı bence. efe, eyüp, gökdeniz gibi gençler forma beklemek yerine oynayabileceği yerlere kiraya gönderilmeli.

    sadece ligi düşünüyoruz gibi görünüyor. eldeki oyuncuların yanına birkaç ekleme ile ligi idare edebiliriz.

    oyun sistemimizi küçük çocuklar bile ezberledi artık. herkese karşı aynı oyunu oynuyoruz ve sürekli farklı sonuçlar bekliyoruz. fizik gücümüz çok kötü seviyede. hazırlık maçlarında zaten bunları gördük. molde, kopenhag, prag, young boys, beşiktaş ve fenerbahçe maçlarında bunların farkına vardık diye düşünüyorduk. ligde küme düşen istanbulspor bile cesur oynadığında bizi zor durumlara soktu. artık hatalarımızdan ders çıkarmak yerine yeni hataları ekliyoruz. oyuncu eklemelerinin ve oyun sisteminin değiştirilmesi en elzem olay.

    okan hoca hatalarından ders çıkaran bir profilden çıktı artık. takımda doymuşluk hat safhada. yönetim - teknik ekip - oyuncu bağlılığı oldukça geriledi. sorunları halının altına süpürecek vaktimiz yok artık.

    yönetim için diyecek bir söz bulamıyorum. cüzdan sallayan, başarıyı sahiplenen, kulübün biletlerini bile birilerine peşkeş çeken insanlar hakkında çok konuşmaya gerek kalmadı.

    cenk ergün ve ibrahim hatipoğlu'nun kulüple ilişkisinin kesilmesi alınabilecek ilk radikal kararlar. sonrasında da umarım erken seçim kararı...

    erden timur konusunda düşüncelerim de değişmeye başladı. bu takımı sahipsiz bıraktı resmen. savaşmam lazım dedi ve rüzgarı arkasına aldıktan sonra resmen ortadan kayboldu.

    maça giden taraftarlarımız da sahayı cehenneme çeviremiyor artık. video çekmeye, flaş açmaya, sahaya su şişesi atmaya gitmeyin hiç o stada boşuna.

    çok büyük hayal kırıklığı içerisindeyim. belki yazdıklarımdan pişman olurum ama her zaman galatasaray'ın beni pişman etmesine razıyım güncel durumda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın