resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 13229
    bugün bu beceriksiz yönetimi bile haklı çıkarmıştır. eline ne versen murdar eder. aynı hatayı defalarca yapıp farklı sonuç bekleyen taktik deha.
    şimdi sana aklı başına soru soranlara hesap sor. yazarlar gördü, taraftar gördü, hatta futbolcular bile bu sistemin iş yapmayacağını gördü sen görmedin. elin beş para etmez takımına karşı rezil ettin bizi. biraz becerikli olsalar tam iki maçta 10 gol atarlardı.
    ikinci yarı berkan girdi orta sahaya diye sevindim ama nafile futbolcular değişiyor sistem değişmiyor. elit takımlar neredeyse 4-6-0 oynarken sen sen 2-2-6 gibi birşey oynattın. hiçbir şekilde bir sonraki maçta takımın başına çıkmamalı. sen koskoca takımı ve taraftarını şampiyonlar liginden mahrum edemezsin buna hakkın yok.
    artık futbol zekana gram inanmıyorum. gecemizi zehir ettin. beni bırak sen benim 15 yaşındaki oğlumun bu derece üzülmesine sebep olamazsın. git artık kiminle ne vakit geçiriyorsan geçir. ama bu takımdan uzak dur.

    biz ne real madridi tutarız ne de cityi ama biz galatasaray taraftarı takımı bu hale getireni affetmeyiz. biz başka kulüp taraftarı gibi koyun değiliz. bugün hiçbir futbolcuyu eleştirmiyorum sayende. bugün biri biraz becerikli olup gol atsa senin başarsızlığını örtmüş olacaktı. herkes hesap verecek sen de yönetim de.
App Store'dan indirin Google Play'den alın