resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 11497
    muslera sonrası yeni hedef kendisi herhalde galatasaray görünümlüler tarafından, bu maç girdiğimiz 6 pozisyon var 5 tanesinin yaratıcısı icardi, orta sahaya kadar gelip top aldı, isyan etti, rakibi bozdu, 1 tane de vurdu adama çarptı diye suç icardi'ye mi kalıyor? 90 dakika neden orta sahada gezdiğini, neden hiç pozisyona sokulmadığını, neden oyunu kurduğunu, neden hiç pas alamadığını konuşmak yerine tek tek oyuncular mı suçlanacak?

    icardi'yi de yiyelim hep beraber, muslera'yı da yiyelim, önceki tur da abdülkerim'i yemiştik? sırayla hepsini yiyelim de belki yerlerine adam buluruz daha iyisini, kesin buluruz bakın bu adamlar kadar galatasaray'ı seven, bağlı olan adamları öyle bir buluruz ki 5. olmakla övünürüz.

    tek sorumlu teknik direktörken şaka gibi tek tek oyuncular eleştiriliyor. rezil bir 4-4-2 ile ilk yarıdan 5 tane yiyecek pozisyon verdiren adamı değil top gelmeyen, topu isteyen, isterken orta sahaya kadar gelen adamı eleştirelim. siz bu kafayla devam ederseniz galatasaray daha çok dibe gider. beşiktaş maçının sorumlusu icardi, young boys maçlarını sorumlusu muslera-icardi, fb maçının sorumlusu köhn, sparta prag maçının sorumlusu berkan ama bu maçların hepsinde tek sorumlu okan buruk.

    (bkz: 27 ağustos 2024 galatasaray young boys maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın