resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 13205
    buraya kadar getiren teknik direktörümüz. eldeki yönetime bakın ve okan hoca gittiği takdirde yerine gelmesi muhtemel hocayı düşünün. siz zannediyor musunuz ki cenk ergün'ün gideceği ilk isim fatih terim olacak? terim her geldiğinde cenk ergün'ü yolladı. cenk ergün bugün gider tudor gibi bir adam ile görüşmeye başlar. bunlar da illa ki duyulur, takımdaki herkesin keyfi kaçar.

    erden timur ve okan buruk'un 1-2 senede inşa ettiği her şeyi sosyal medyanın da gazına gelen taraftar okan buruk istifa diyerek duvarda kalan son tuğlayı da almaya çalışıyor. okan hoca young boys eşleşmesinde hatalı kararlar almış olabilir, beşiktaş'a kaybetmiş olabilir ama eldeki yönetimi ve şl'de olmayan bir galatasaray düşünün. gelecek hocanın eldeki oyuncu grubu ile bağ kurması şu bu derken ağustos ayında sezonu öldürmeyi istemek bana göre aptallıktan başka bir şey değil.

    lige asılacaksın, ipi göğüsleyeceksin, uefa grubundan çıkıp 1-2 tur geçeceksin, sezonun kalan hedefi bu olmalı ve taraftar da ona göre kendine gelmeli. ilk başarısızlıkta hoca kovarak başarı gelmez. bu adam 2 senedir seni güzel oyun ile rekor puan ile şampiyon yapıyor. 99 puan alan fenerbahçe şampiyon yapamadı. 2 senede çıktığı 100 maçta eleştirecek 6-7 maç ancak sayıyoruz. evet elindeki kadro iyi ama fenerbahçe'nin kadrosu bizimkinden de iyi. bugün yedekten giren adamlara bakıp görebilirsiniz. sol beke berkan sokmak durumunda kalıyoruz. muslera ve apo geçen maç saçma sapan hatalar ile yaktı, nelsson beşiktaş maçında yaktı. oyuncular iyi giremedi sezona. bunları da göz önünde bulundurun derim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın