resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 13158
    3 ağustos 2024 galatasaray beşiktaş maçına kadar takimin eksiklerini yetistirmeyen yonetim kendisinin kuyusunu kazmaktadir.

    yonetim diyor ki, 3 agustos'a yetistirdik. iyi de sen hepsini 2 agustos'ta takima kazandirsan, ne yapacak bu adam, daha 1 tane takimla antrenman yapmamis oyuncuyu mu sahaya sürsün.

    -merhaba ben elias.
    -selam elias, tanistigima sevindim umarim guzel bir mac olur ve kupayi aliriz.

    bilgisayar oyunu mu bu.

    cenk ergün o kadar köseye sıkıştı ki cikip basin toplantisi yapmak zorunda kaldi.

    biliyoruz, isini yapan insanlar aciklama yapma geregi duymaz.

    okan hoca da bir yerde yonetimi korumak zorunda. sonucta cok guzel bir kontrat imzaladi.

    bu sekilde devam ederse devre arasini goremeyecektir. zira kendisinin kuyusu kazilsin da o koltuga oturayim diye ellerini ovusturanlar var. belki de yonetimle anlasmislardir.

    takim zaten nereden tutsan elinde kaliyor. kerem demirbay ve mertens ayni anda sahada olmazsa atak gelistiremiyoruz, ama hooop deli gibi atak yiyoruz.

    bu takima sol bek ve sag bek alindi, bakti olmuyor hoooop baris alper bek, kaan bek, berkan bek. nedir arkadas bu beksiz oyun? o zaman 3lü savunmaya dön? yok olmaz. neden? kanat bek sevmiyorum.

    e hocam o zaman orta sahayi 3lu yap, cok fena gecis yiyoruz, yok olmaz cunku 3lerse sahaya 12 kisi cikmak zorunda kaliyormusuz. futbol kurallarini bastan yaziyor, hocam benim be, yuru be kim tutar seni. fifa ile görüşsün yagli kontrat yapan yönetimin.

    yonetim zaten ayri terane.

    gecmis olsun hocam, sen bittin, galatasaray da bitti. biz de bittik.

    daha once sozluk moderasyonu artik talimat mi aldiysa, okan buruk istifa basligini, bu baslik okan buruk basliginda inceleniyor diye komple silmisti. tasisana o zaman entryleri! yok. neden? okan hocamiz kizar. o yuzden buraya yaziyorum. okan buruk istifa.
App Store'dan indirin Google Play'den alın