resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 12999
    ciddi manada haksizlik yapildigini dusundugum teknik direktorumuz. 27 ağustos 2024 galatasaray young boys maçı oncesi basin toplantisinda onem atfedilecek hatali bir aciklamasi bulunmamaktadir. eger aciklamada bir bolumu alir onu manset haline getirirseniz var olandan daha kuvvetli anlamlar yukleyebilirsiniz.

    hoca tabii ki de gergin. gergin ya da "iyi" gorunmemek de insani bir ozellik. siz her baskida, her manipulasyonda dimdik durup sakin kalabilir misiniz? insani robot olarak degerlendiremeyiz. hocanin gergin olmasinin da bas sorumlusu yonetim. sessiz kalarak, herseyi hocaya birakarak hocayi yalniz birakiyorlar.

    begenin begenmeyin, 2 sene olaganustu basarilar kazandiktan sonra daha sezon yeni baslamisken, taraftar ve medya tarafindan bu kadar baskiya, manipulasyona maruz kalirsaniz siz de sakin kalamazsiniz. "elestiri" kelimesini kullanmiyorum cunku elestiri'de bir sorun yok fakat yapilanlarin cogu manipulasyon.

    kerem, zaha, transferler gibi konulari yonetemeyen ve eline yuzune bulastiran bir yonetim var. her gun oyuncularinizla ilgili haberler cikiyor, sizin isiniz teknik direktorluk. fakat saha disini yonetmesi gerekenler her seyi daha da berbat bir hale sokuyorlar. siz de isinizi yapmaya, oyunculari motive tutmaya, kendinize yapilan haksizliklari sineye cekme ve yine isinizi en iyi sekilde yapmak istiyorsunuz, dahasi yapmak zorundasiniz baska sansiniz yok! baksaniza taraftarlar, 2 sene sampiyon olmus hocasinin kellesini almaya hazir. tarih veriyorlar: "bu mac olmazsa son maci, yeter!".

    insaf! bakin okan buruk sadece bir isim, bu yapilanlar galatasaray'a zarar veriyor. itibarina, gelecekteki hocalarinin ozguvenlerine...

    yazilacak cok sey var soylenecek cok sey var ama, turkcem bunlari kisa sekilde ifade etmeye yetmiyor. cok da uzasin istemiyorum.

    dil, iletisim icin yalnizca araclardan birisi ve ciddi manada sorunlari olan bir iletisim araci. uzunca bir sure binbir duygu yasadiktan sonra, 20 dakikada bu duygularla ancak bu kadar hatasiz konusulabilir kusura bakmayin. biraz empati lutfen, cunku bizden baska kimse bize empati yapmayacak.

    "neden hoca yonetimi koruyor? benim icin su dakikadan sonra hoca bitmistir.". bu kadar kesin yargilari olan insanlar her seyin bu kadar basit olmadigini anlamasi gerekiyor. boyledir veya boyle degildir demiyorum fakat, eminim hoca ile yonetim arasinda da cok kompleks bir iliski vardir, her is iliskisinde oldugu gibi! hoca memnun mudur yonetimden? hic zannetmiyorum! fakat her dogru her yerde ya da her zaman soylenmeyebilir, kendinizin ve takiminizin gelecegi acisindan bazen politik olmaniz gerekebilir. bir kaos da siz cikarmak istemyorsunuzdur belki? bunlari bilemeyiz... ama bundan bahsetmeye calisiyorum, bilemeyiz! yalnizca sagduyulu olmamiz gerekiyor ve hemen galeyana gelmememiz gerekiyor.

    takimi, hocanizi biraz olsun destekleyin. okan buruk bunu hakediyor! her sey harika giderken şakşaklamak destek degil. bu kadar somut basaridan sonra size gore bir seyler kotu giderken gostereceginiz sag duyu destek olacak. herkese bunu yapalim da demiyorum, fakat hoca bunu kendi tirnaklariyla kaziyarak haketti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın