resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 12996
    can bedel denen kişinin soru sormadığı, ağzından çıkacak cevapla ortalığı karıştırmaya çalıştığı aslan hocamız.

    kendince hedef maç seçmişsin, neden kaybettiniz diye sormak başka; bu maçları kaybettiniz ve son zamanlarda çok gerginsiniz demek başka şeyler. sana ne lan adamın gerginliğinden şundan bundan? neden kaybettiniz diye sor cevabını bekle bitti gitti... ergin ataman'a gergin ataman lakabını takan itlere yeni argüman mı sunuyorsunuz? sabah akşam yanında mısın, ne biliyorsun gergin olduğunu? özel hayatına mı müdahale olmak istiyorsun? kesinlikle artık niyetli, futbol dışı bir cümle kurmuştur. hocam ise o bataklığa düşerek hata etmiştir. amacınız o maçların neden kaydedildiği mi yoksa benim ruh halimi mi ölçmek diyip yapıştırmalıydı.

    adamın son 2 senede "neye" rağmen şampiyon olduğunu bilmeyenler s... sonik maçlar yüzünden gitmesini istiyor. final maç da final maç! sanki önemli maç kaybeden ilk hoca. alonso geçen sezon finalde atalanta'ya final verdi. bu onu final kaybeden, beceriksiz birisi yapıyorsa bu sporu hiç takip etmeyin.

    evet "neye" rağmen şampiyon oldu: rakibin var bir tane. her şeye, her takıma hükmediyor. olmayan fauller, olmayan ofsaytlar, verilmeyen kırmızılar, verilen beleş penaltılar ve 24 puanlık devasa bir yatış. birisi geçen sene düştü cehenneme gidecise... bu şartlarda başarılı olman için marvel evreninde süper kahraman olman lazım aq. 102 puana rağmen son hafta şampiyon olan bir takım gösterin eşek gibi anırırım.

    arkasında durmayan, gitsin diye bekleyenler şunu iyi bilsin ki hocanın ayrıldığı gün yeni yönetim seçilene kadar hemen her şeye bay bay deriz. göze alıyorsanız buyurun akşam istifa diye bağırın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın