resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 12989
    kendisinin uzun yıllar bu takımın başında kalmasını ciddi bir istikrar ve uzun vadeli hedefler konmasını can-ı gönülden istiyorum.

    kendisinin de bu takımın başında uzun yıllar kalacağını hissederek görevini yapmasını; altyapı, tesisler, kadro planlaması, akademi, yetenek avcılığı gibi alanların komplesinde bu takımı yapılandırmasını üstlenecek şekilde davranmasını can-ı gönülden istiyorum.

    bugünkü ve gelecek yönetimlerin de bu çerçevede olaya bakarak, okan buruk'un uzun yıllar bu takımda görev yapması gerektiği bilinci ile davranmasını; futboldaki yapılanmanın tamamen kendisine bırakılmasını sağlayacak ortamı oluşturmalarını can-ı gönülden istiyorum.

    istikrar çok önemli, taraftarımızın da bu konuda destek olmasını can-ı gönülden istiyorum.

    destek olur ve bu ortamı sağlarsak uzun vadeli üst düzey başarılar, avrupa kupalarında istikrar ve iç rekabette tutulmaz bir hale geliriz.

    her insan hata yapabiliyor. okan buruk kişiliği, yeteneği, öz geçmişi, futbolcularla diyaloğu, her yönüyle daha iyisini çok kolay bulamayacağımız türden bir profil.

    kendisinin ve yetkilerinin önünün tıkanmaması, istediği transferlerin yapılması, yönetimleri savunmak durumunda bırakılmaması çok önemli. bu hamza hamzaoğlu'na yapıldı, ama hamza hamzaoğlu üst düzey bir teknik adam profilinde değildi. aksine okan buruk çok iyi gelecek vaat ediyor ve eşik atlaması yakın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın