resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 12987
    okan hoca'yı severim, 2 yıldır rekorlar kıra kıra bizi şampiyonluğa ulaştırdı. bazı maçlarda tıkansak da sonuca gitmeyi bildik. kendisi ilk teknik adamlığa başladığında ve adı bizimle anıldığında gayet güzel dalga geçmiş ve yetersiz bulmuştum ki başlığındaki ilk mesajım hala duruyor. bana afiyetle yedirdiği için ayrıca teşekkür ederim.

    koca bir ama ile devam etmek istiyorum, hocam bu yönetimi savunmak senin işin değil. herkes kendi işini yapacak. sen yetersiz futbolcuları takımdan ayıracak ve yerlerine daha iyilerini isteyeceksin, alınmaz - satılmaz ise de o yöneticileri yerinden edeceğiz. ama sen kendi içimizden hallederiz, elimizdekiler yeterli gibi söylemleri inanarak söylüyorsan çok yanlış yoldasın bilesin. takımın yetersiz olduğu alenen ortada, sezon başlangıçlarımız zaten hep aynı zor geçiyor ve geç açılıyoruz ancak şu anki durum bundan farksız hocam. bir de takım içinde belli ki bir huzursuzluk var ve bu futbolcular ile sürekli aynı ortamda olan sensin dolayısıyla bunu onaracak olan da öncelikli olarak sensin.

    sana inancımız tam hocam ama lütfen sen de bu inancımızı boşa çıkarma, transfer ise transfer, kelle ise kelle. yarın öbür gün içimizden halledemediğimizde bu yönetim ilk seni hedefe koyacak, hoca istese en iyisi alınırdı diyecekler, bunu unutma.
App Store'dan indirin Google Play'den alın