resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 12985
    erden timur'un yaptığı hatayı yapıyor ve kendisini seven ve başarılarının kıymetini bilen çoğunluğa değil de kendisine nefret dili kullanan ve başarısız bulan azınlığın söylediklerine takılıyor.

    bundan kurtulmanın en kolay yolu ergin ataman'ın yaptığı gibi sosyal medyayı kapatıp, tamamen saha içine odaklanmak. sosyal medya, özellikle kötü sonuçlardan sonra en düşmeyecek insanı bile mental olarak alt üst edebilecek durumda ve işin kötü yanı çoğunluğun gerçek düşüncesini yansıtmıyor, sadece sonuçlara göre öyle gözüküyor.

    mesela, sözlükte geçen hafta young boys maçı* sonrası okan buruk'un başlığına bakın genelde olumsuz yorumlar görür ve okan buruk ile ilgili sözlüktekilerin genel görüşü sanki olumsuzmuş gibi düşünürsünüz ama haftanın en beğenilen entry'lerine girdiğinizde okan buruk ile ilgili olumsuz değil olumlu ve yapıcı düşüncelerin yer aldığını görürsünüz.

    can bedel'in sorduğu gelmesi normal ve doğru bir soruyu bile gergin ve ters bir şekilde cevaplaması bir şeylerden etkilendiğini gösteriyor. kendisi önemli maçlarda kaybetti diye başarısız görülmüyor, sadece benzer takımlara benzer yenilgiler almaya başlaması dile getiriliyor ve nasıl bir reaksiyon göstereceği merak ediliyor aslında.

    okan hocanın sevdiği, istediği ve zorlu bir yolculuk ile gelmeyi başardığı galatasaray'ın teknik direktörü olarak tekrar pozitif haline dönmesini umuyorum. bu şekilde olumsuz havayı tekrar tersine çevireceğine inancım tam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın