resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 12972
    galatasaray’ın nimetleri galatasaray’ın başına bela olmaya başladı.
    tamam eleştiri burada yerleşik kültür başkan dahil eleştirilir ama bu bildiğin bel altı ve adam dövmeye giriyor.

    adamın teknik adamlığına, insan ilişkilerine kadar girilmiş. elindeki kadro değerinden yine sonuç odaklı çıkarımlar yapılmaya çalışılmış.

    tabi hiç kimse başakşehirdeki şampiyonluğu söylemiyor. avrupa ligi gruplarını ağzına alan yok.

    son zamanlarda rakipler galatasaray’ı çözmüş iyi analiz etmiş olabilir. sezon başlangıcını kötü yapıyor olabiliriz. hem okan hoca hem takım mental anlamda düşmüş olabilir. bunların hepsine katılırım.

    ama okan hoca istifa etsine kadar gitmemeli olaylar. ya da özel hayatını falan karıştırıp bundan olmaz denmemeli.

    evet son zamanlarda final maçlarında sıkıntılıyız. ama hepsinin kendi özelinde sebepleri vardır. bunları da analiz edip çözecek adam yine okan buruk. evet sezon başı kötüyüz. ama hangi sezonu iyi açtık ki. bu takımın başında feldkamp varken dahi sezon açılışları leşti. burada başka haklı sebepler olma ihtimalini düşünmek zorundayız.

    biraz empati yapsak sanki bazı şeyler rahatlayacak hissiyatım var. okan buruk neler hissetti acaba bu dönemlerde. adam ayrıldı lan bi kere. kaçınız çocuğunuz varken ayrıldığınızda sanki bir şey olmamış gibi hayatına devam edebilirdi ki?

    yönetim komple değişti. bu iş insanla oluyor sonuçta. adamın belki iletişim enstrümanlarını aldık elinden haberimiz yok.
    herif ilk tökezlediğinde üstüne çullandık. başarılı olunca da okan’da bi şey yok asıl irfan saraloğlu büyük hoca, büyün taktikler ondan çıkıyor dedik.

    şunları sağda solda okuyup, yokmuş gibi davranabilen var mı aramızda? hiçbir şey olmamış gibi davranabilen?

    adam rekorlar kırdı. iki senedir şampiyon. tamam içerde fenerbahçe maçı varsa dışarda manchester ve bayern maçları da var.
    şu yaptıklarını suyun karşı tarafında yapsa adamın heykeli dikilirdi. iletişim hatası ismail kartala yaptıklarına bakın.

    bazı şeyleri harcamak bu kadar kolay olmamalı.
    herşey doğru gitmiyor olabilir. doğru gitmek zorunda da değildir. ama yeter oranı ne kafada onu belirlemek lazım. bu adamı bugün gönderirsin, bir ay sonra nolur gel diye ağlarsın. işleri o noktaya getirmeye gerek yok. okan burukun hataları varsa taraftarın da var yönetimin de var. bunları da görmek lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın