resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 12968
    insandır. 2 senedir yeni takım kurmak, o takımla rekorlarla şampiyon olmak, bir sürü yıldızın kaprisiyle ilgilenmek, eksik mevkilerinin bir türlü tamamlanmaması, yetmezmiş gibi gisen oyuncular sonrası yeni eksik pozisyonların ortaya çıkması, gelen transferlerin bir miktar daha yıldız kaprisiyle ortaya çıkarması, bu arada tekrar şampiyon olması, tekrar rekorlar kırması…

    ve tüm bunların koskoca titanlara karşı yapılması… içeriden dışarıdan oyulurken yapılması…

    arkadaşlar bu adam geldi 13.yken bizi aldı yukarıda şöyle üstün körü saydığım şeylerle uğraştı, başardı. es vermedi. elini taşın altına koydu ve sayesinde çok güzel günler yaşadık. nasıl bir şeyle mücade ettiğimizin farkında değilseniz ya da unuttuysanız eğer geçtiğimiz 2 sezon için açın rakibin maçlarını izleyin, ne kepazelikler yaşanmış.

    bu sezon da biz destek olalım hocaya. tükenmiş, yorulmuş olabilir. yargılamayalım yahu kısa bir süre. o kadar kıymeti de kazanmadı mı? ne olacak bir 6 ay versek, o bize neleri kazandırdı. ne bu vefasızlık.

    belli ki hoca gerçekten yorgun. sebepleri açık, florya’da yalnız bırakıldı. hatta yalnız kalırken kendisi de bence bu duruma onay verdi. ama evdeki hesabı çarşıya uymadı. yetemedi hoca hem idari hem mali hem taktiksel işlere ki bu normal. yine de her insan hata yapar yahu. bu kez de biz destek olalım. bir kez de karşılıksız bir süre destek olalım. toparlayamazsa kendiliğinden bırakacak bir karakter zaten. bizim has evladımız yahu…

    herkes kendine gelsin ve yensek de yenilsek de bitsek de kendisine desteğe devam etsin. zira bu akşam young boys’u rahatlıkla geçebileceğimize inanmamız, sacha boey’in bayern’e 35 m €’ya transferi, barış alper yılmaz’ın geldiği seviye, icardi’yi sahip olmamız falan hep kendisinin ciddi katkıları sayesinde.

    yanındayız hocam, ciddi bir kitle yanında. lütfen işine dön ve bil ki işler kötü de gitse sana müteşekkir olacak birileri var.

    (bkz: 27 ağustos 2024 galatasaray young boys maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın