resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 12963
    can bedel'in takımın, hocanın başarılarını, rekorlarını uzun uzun saydıktan sonra final niteliğindeki maçlarda yaşanan olumsuz sonuçlar üzerine sorduğu soruyu, "2 sene şampiyon olmuş, rekorlar kırmış takımı başarısız buluyorsanız..." diye cevaplaması ilginç.

    "ruh halimi de yorumladınız" diyerek başladığı cevabı ve aslında sorulan soruya değil de aldığı tepkilere cevap verir hali, yüzündeki gerginliğin, traştan kaynaklanmadığının da en açık göstergesi.

    en özgür irademle söylüyorum ki; bence bu takımın alan kapatan, hava topu alabilen, ayağı düzgün, fizikli bir 6 numara ihtiyacı var ve bir futbol takımının sahada maksimum 11 kişi olabileceğini de biliyorum.

    her şeye rağmen sonuçta esas olan en azından bu gece için sonuç olacaktır. kadrolar, formasyonlar günlerce tartışılabilir. okan buruk'a yakışan bu güne kadar yaşattığını, vadettiğini yeniden başarmaktır.

    kendisinde bu güç var ve arkasında, kendisine ve takıma sonuna kadar inanmış, inşallah maçın hakkını tribünde verecek, 50.000 galatasaray taraftarı olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın