resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 12958
    son iki senenin şampiyonu hoca. özellikle ali koç ve avanelerinin yaptıklarına rağmen.

    söylediği gibi bunu da 13. olan takımı devralarak yaptı.

    görev zamanının başlarında kritik maçlar ve derbilerdeki yüksek performansı ile göze çarparken, son maçlarda bu durum terse dönmüşe benziyor. taktiğinin çözülmeye başlanması, mertens gibi kritik oyuncuların iyice yaşlanması, bazı oyuncuların sakat sakat oynaması, kırmızı kartlar, kaleci formsuzluğu gibi bir çok faktör bunda rol oynuyor.

    tüm bunlara rağmen, serzenişlerinde ben kendisini haklı buluyorum, zira kendisi son iki sezonda kırılmadık rekor bırakmadı. kurduğu kadroyu da, daha çok süper ligteki anadolu takımlarına odaklı kurduğunu düşünüyorum. işin sonunda, anadolu takımlarının tamamını sürekli yendiğinizde yüksek ihtimalle şampiyon oluyorsunuz ve başarının tanımı da kupa kazanmaktan geçiyor.

    öte yandan, çok net bir şekilde gözüküyor ki kendisi ciddi bir baskı altında. iki sezondur doğru dürüst hatası olmayan, son derece başarılı bir teknik adamı bu hale getirmek hayatlarında hiç bir işi başarmamış, ergen twitter tayfasının ürünü. kulübün resmi davetine katılan ergen, sonraki gün takım kaptanına ağza alınmayacak küfürler edebiliyor ve taraftarların ciddi bir kısmına da böyle insanlar yön veriyor ne yazık ki.

    yapıcı eleştirmek ile yaralayıcı eleştirinin farkını unutup kantarın topuzunu kaçırmış durumdayız. yeryüzünde hiç bir takım, hiç bir insan yok ki sürekli başarılı olsun, her şeyi kazansın. elimizde kurtulmamız gereken bir çok oyuncu varken, transfer obezliği yapmayıp yönetimi de savunmaya çalışması galatasaraylı olmasından kaynaklı bir durum.

    rakiplerin her türlü çirkinliği yaptığı dönemde lütfen birlik olalım, takıma ve hocaya destek verelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın