resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 12888
    27 ağustos 2024 galatasaray young boys maçı öncesi yaptığı açıklamaları duymadım, okudum. eğer doğruysa bundan sonra kendisinden başarı falan beklemiyorum. zaten böyle düşünceyle de pek başarılı olacağını sanmıyorum.

    --- alıntı ---
    okan buruk: "geldiğimizde galatasaray 13. sıradaydı. 13. olmuş takımı iki sene üst üste şampiyon yapan bir kadro, bir başkan ve yönetim var. biraz mantık çerçevesinde düşünmek gerekiyor. kaybettiklerimiz üzerinden konuşup kazandıklarımızı konuşmazsanız bu gerçekçi gelmiyor"

    kaynak: https://x.com/.../1828074069331226760
    --- alıntı ---

    yukardaki sözü için ne diyebilirim ki? burası galatasaray. beşiktaş ya da başakşehir falan değil. hem hedef maçları kaybedip hem de ahkam keserseniz siz iyice kendinizi sorgulanabilir kılarsınız. kazandığınızda övülürsünüz ki övdük başlıkta yazdığım yazılar duruyor; ama galatasaray'da pusula her zaman gelecektir.

    (bkz: okan buruk/@fearmaster)

    --- alıntı ---
    okan buruk: "gelmeden önce 'sara ve torreira'nın yanına bir de 8 numara lazım' diye bir şey okudum, herhalde 12 kişi oynayacağız... ne oynadığımız sistemi ne de yapmak istediğimizi bilen var..."

    kaynak: https://x.com/.../1828073618028499364
    --- alıntı ---

    hocam sen ne oynatıyorsun ki geçen sezonun yarısından beri? sahada oyun olarak hiçbir ışık vermiyorsun. ne oynadığın sistem belli ne de yapmak istediğin belli. şahsen ben anlamıyorum elindeki oyuncularla oynamaya çalıştığın oyunu. birkaç oyuncunun maçlarda şapkadan tavşan çıkarması olmasa ne olacaktı? "98 puan topladık, rekor kırdık; ama olmadı" mı olacaktı?
App Store'dan indirin Google Play'den alın